ICECHIM

Dezvoltare prin inovare!

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Chimie si Petrochimie – ICECHIM

Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020

TEHNOLOGII PENTRU PROTECȚIA PATRIMONIULUI CULTURAL

Formular De Contact:

TEHNOLOGII PENTRU PROTECȚIA PATRIMONIULUI CULTURAL
Termeni și Condiții
INCDCP ICECHIM București nu își poate asuma nicio responsabilitate pentru nicio omisiune sau eroare în informațiile furnizate pe acest site. În plus, INCDCP ICECHIM București nu poate accepta nicio responsabilitate pentru informațiile obținute de pe alte site-uri către care acest site face legătura.
De asemenea, vă rugăm să rețineți că:
  • Pe domeniile tehnologii.icechim.ro și servicii.icechim.ro nu sunt afișate și nu vor fi afișate prețuri, nu pot fi lansate comenzi, nu se pot efectua plăți, nu se stabilesc relații contractuale, aceste site-uri reprezentând doar cataloage electronice de tehnologii și servicii și nu magazine online.
  • În cazul în care o persoană este interesată, aceasta poate completa și transmite un formular de contact, însă această acțiune nu reprezintă niciun fel de angajament de stabilire a unei relații comerciale.
  • Prin transmiterea formularului, sunteți de acord să fiți contactat de un reprezentant al ICECHIM pentru a vă furniza informații suplimentare despre tehnologia prezentată pe site.
  • Exprimarea interesului nu vă obligă în niciun fel la achiziționarea tehnologiei prezentate, totodată INCDCP ICECHIM nefiind obligat în sensul unei tranzacționări ulterioare.

Formular De Contact:

TEHNOLOGII PENTRU PROTECȚIA PATRIMONIULUI CULTURAL